Obțineți o geantă de cosmetice Calvin Klein la comenzi de la brand de cel puțîn 99 de LEI!

2K Let´s Get

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre produse 2K Let´s Get

2K este o game de cosmetice distractivă și tinerească ce conține luciuri de buze și balsamuri inovatoare, paletă de fard de ochi și casete de machiaj generoase. Cosmeticele 2K vă vor mulțumi nu numai cu o mare varietate de culori, prospețime și aromă de fructe, ci și prin accesibilitate. Veți iubi și designul lor de la prima vedere, mai ales bufnițele populare.

2K Let´s Get: Hai să ne jucăm

Seria 2K Let's Get include casete cu care tu sau oricine care este talentat va putea crea nenumărate variante de machiaj jucăuș al ochilor, buzelor sau unghiilor. Nu știți ce să îi dăruiți fiicei sau nepoatei dvs. de Crăciun, de ziua de naștere sau la absolvire? Dacă ea se joacă în mod constant cu tutorialele de machiaj ale bloggerilor de frumusețe și youtuberilor și vrea să fie inspirată de aceștia, atunci 2K Let´s Get sunt seturi de machiaj potrivite pentru ea. Veți vedea cum ochii ei se vor aprinde, de exemplu, la vederea setului de luciu de buze strălucitor 2K Let´s Get Kissed! Tratează-ți fetița cu un machiaj plin de fantezie.

Recomandări pentru seturile 2K Let´s Get

Multe laude a primitsetul de 19 lac de unghii Let´s Get Colourful! Alegem din recenziile clienților: „Lacuri super, culori minunate”. „Un cadou frumos de Crăciun”. „O selecție largă de culori”. „Inventivitate și bun gust.” „Recomand. Miroase frumos și nu costă mulți bani. „ Există, de asemenea, un set de pensule cosmetice completat de săculețul 2K Let´s Get Perfect!** Se potrivește în orice geantă. Alte truse populare cadou includ bronzer și pensulă, machiaj de buze, ochi...

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: