Adidas Born Original Apă de toaletă pentru bărbați

Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Odată cu vara anului 2015, noua apă de toaletă Born Original For Him de la popularul brand sportiv Adidas a ajuns pe rafturile parfumeriilor. Acest parfum ne aduce ideea că fiecare dintre noi este un original, care are puterea și capacitatea de a-și crea lumea perfectă, cu toate posibilitățile pe care ni le oferă lumea. Aspectul dinamic al flaconului conturează conceptul vibrant și unic al parfumului, care plutește pe un val de note lemnoase-aromatice.

Încă de la început, veți fi plăcut surprins de combinația jucăușă de acorduri de rubarbă cu armonioasa lavandă și petale de violete delicate și amețitoare. Acestea sunt apoi condimentate cu piper negru, care este completat inițial de portocală dulce suculentă și de salvia puternică. Finalul lemnos de cedru, lemn de santal și lemn de cașmir subliniază cu căldură aroma finală.

Adidas Born Original For Him Eau de Toilette este un parfum energic pentru bărbatul tânăr și neîngrădit de astăzi, care folosește ideea de individualism creativ pentru a-și crea propriul loc și a-l remodela după propria imagine. Depinde de ambiția sa când se naște adevărata sa originalitate. Nu-ți fie teamă să fii neobișnuit și în fiecare zi, Adidas Born Original va fi parfumul potrivit pentru tine.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x review

Review 1x

Recenzie client - Compari.ro

Ok

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest