Alege produse din gama de îngrijire a tenului de peste 63 LEI și primiți gratuit un balsam de buze spinner la plasarea comenzii. 

Bruno Banani About Men Apă de toaletă pentru bărbați

În stoc   |  (ID: )
41,60 LEI
Livrare:

Descriere

Apa de toaletă Bruno Banani About Men este un parfum proaspăt pentru bărbați din 2004, creat de renumitul parfum Bernard Ellena, originar din orașul francez Grasse. De asemenea, a lucrat pentru companiile Benetton, Givenchy, Jil Sander și Oriflame. În compoziția Bruno Banani Despre bărbați au fuzionat cu îndemânare fructe spumante, flori selectate și alte ingrediente afrodisiace elegante**. El a proiectat-o pentru utilizare zilnică pe tot parcursul anului, adică ca un companion parfumat al bărbaților activi, pe care se pot baza 100%.

O combinație tentantă de grapefruit și boabe tonk

Bruno Banani Despre Men Parfumul deschide tonuri viguroase de grapefruit și mere. După câteva minute, accentele masculine de iasomie și crini se vor desfășura pe deplin, ceea ce este sporit de ambră seducătoare și boabe tonk puternică în bază. boabelor Tonka este comoară amazoniană, mirosind brusc a migdale amare sau tutun. În patria lor, America de Sud, după ploile musonice, ele sunt colectate dintr-un copac de silovon și apoi uscate la soare.

Includerea parfumului Bruno Banani Despre bărbați

Apa de toaletă Bruno Banani Despre barbati este parfum de citrice sexy pentru bărbați care nu strica nici o distracție și nu se tem să-și asume riscuri. Ei reușesc întotdeauna să echilibreze cu ușurință pe o suprafață înclinată, pe care le pot invidia. Bruno Banani About Men vorbește despre bărbații mai tineri și mai în vârstă pe bază de sport, cu prospețime irezistibilă și tonuri naturale calde. Cu toate acestea, considerați că apele de toaletă cu citrice necesită o aplicare mai frecventă** și sticlele lor, de asemenea, protecție împotriva soarelui.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest