Cartier Baiser Volé Apă de parfum pentru femei 50 ml

În stoc   |  (ID: 21541)
327,90 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Cartier Baiser Vole Apa parfumată vine de la atelierul parfumierului francez Mathilde Laurent*, care are multe bijuterii parfumate ale brandului de renume mondial Cartier. A fost lansat în 2011 și de atunci a făcut parte din personalitatea mulțimii de femei care au fost prinse de unicitatea și perfecțiunea sa.

Piatra de temelie a acestei bijuterii este un crin magic care pătrunde în întreaga coardă de parfum. La început se combină cu citrice revigorante, spre sfârșit întâlnește tonuri proaspete verzi. Petala unui crin puternic va crea o compoziție extrem de feminină și, în același timp, neobișnuită. Parfumuri proaspete, florale, pulverulente și orientale. Aceasta este o combinație care are o promisiune de eleganță și extraordinară. Un nor de senzualitate care se va forma în jurul vostru după prima cunoaștere a parfumului, nu veți dori să vă scuturați.

Baiser Vole de la Cartier vă va susține farmecul și vă va spori puterea feminină. Lăsați-vă frumusețea feminină să iasă în evidență și veți fi ca o petală fragilă a unui crin alb. Delicat, delicat, unic și perfect în fiecare zi.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 2x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 2x review

Review 2x


Corina
Comentariu vizitator - Parfimo.ro

Frumos, floral si ar fi fost de vis daca si persista !!!

  • Am incercat.....
  • Din pacate pe mine nu persista, asta nu inseamna ca, pe altcineva nu va persista !
Denisa
Recenzie client - Parfimo.ro

Ador acest parfum. Miroase numai a crini. Toată lumea m-a întrebat ce parfum folosesc. Este foarte persistent. La mine și-a păstrat mirosul pe haine și după spălat, iar pe piele rezistă până la 2-3 zile.


Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest