Alege produse din gama de îngrijire a tenului de peste 63 LEI și primiți gratuit un balsam de buze spinner la plasarea comenzii. 

Christian Dior J´adore Apă de toaletă pentru femei

În stoc 1 până la 3 buc   |  (ID: )
206,90 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Apa de toaletă Christian Dior J'adore sărbătorește feminitatea și dragostea printr-o combinație seducătoare de tonuri florale și citrice nobile. Încă de la început, îţi trezeşte simţurile cu esenţe de portocale roșii. Inima parfumului aparține notelor de neroli, uleiului esențial al florilor de portocal amar, care emit un parfum proaspăt floral, dulce-delicios.. Esența J'adore include iasomie, tuberoză, vanilie şi un trandafir rar din Damasc care înfloreşte doar 30 de zile pe an. Florile sale sunt recoltate manual și prelucrate în 24 de ore.

Un parfum distinctiv, dar subtil, discret

Parfum Christian Dior J'adore în noua versiune a anului 2011 urmată de parfumul J'adore 1999. Amestecul perfect al ingredientelor parfumate atent selectate garantează un stil rafinat care pune accentul pe frumoasa sticlă rotundă feminină. Christian Dior J'adore vă va aduce bucurie vieții în orice moment și în orice loc, vă va crește stima de sine și vă va face să vă simțiți atractivi. Ingredientele sale parfumate sunt dezvoltate ideal în timpul sezonului mai cald și în timpul zilei, dar puteți, de asemenea, să o folosiți pentru un eveniment social de seară de iarnă.

Parfumul preferat al celebrului brand Dior

Legendarul brand francez Dior a introdus primul parfum Miss Dior deja în 1947. De asemenea, apa de toaletă Christian Dior J'adore a câștigat popularitate în întreaga lume. Este o sticlă magică care aduce soarele auriu și flora mediteraneană în casa ta. Fă-ți din fiecare zi o vacanță cu parfumul Dior!

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x review

Review 1x

Recenzie client - Compari.ro

Originalitatea produselor m-a convins sa cumpar de mai multe ori de pe acest site

  • 100% original si pretul mult mai mic fata de alte site-uri
Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest