Clarins Calm-Essentiel Redness Corrective Gel Gel calmant cu salvie pentru pielea iritată și sensibilă pentru femei 30 ml tester Testerul are aceeași compoziție ca și produsul original. Diferențele constau in: Ambalarea - este făcută în cutii de carton, uneori chiar fără o cutie. Ambalare - identică cu designul standard, dar poate fi de asemenea diferită, de exemplu prin dimensiune, afișarea unor elemente, pentru unele parfumuri nu este furnizat capacul superior al pulverizatorului.

Descrierea produsului

Marca Clarins oferă produse de îngrijire a pielii și produse de înfrumusețare folosind ingrediente organice.

Marca Clarins a fost fondată în 1954 de studentul Jacques Courtin-Clarins. De la început, Clarins a dorit ca produsele sale să fie foarte eficiente, rămânând sănătoase. Înainte ca toată lumea să fie interesată de produsele naturale, Clarins începuse deja să folosească extrasele vegetale pe larg și a decis să nu folosească ingrediente animale în compoziția produselor sale.

Astăzi, marca Clarins oferă o gamă largă de culori și produse cosmetice potrivite pentru toate tipurile de piele în toate situațiile. Clarins are o expertiză de know-how extraordinar pentru fabricarea acestor produse de înaltă calitate. Fiecare ingredient sau materie primă este selectat cu respect pentru natură. Clarins are milioane de clienți fideli din întreaga lume, inclusiv nume precum Reese Witherspoon, Eva Longoria și Madonna.

Produsele de înfrumusețare Clarins sunt N°1 intre produsele de înaltă calitate ale pielii și vă vor convinge cu siguranță.

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: