Dolce&Gabbana The One For Men Apă de toaletă pentru bărbați

În stoc   |  (ID: )
320,90 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Aroma unică a Dolce&Gabbana The One For Meni este parfumul potrivit pentru un bărbat carismatic și elegant. Cu aroma sa oriental-picantă* va câștiga fanii parfumurilor tradiționale și plăcut bărbătesc, care caută calitate și lux. The One For Men este un parfum delicat și ușor intoxicant pentru bărbați din 2008, care combină atemporalitatea mereu elegantă cu o notă modernă de libertate și independență. Îmbrăcat într-un costum Dolce&Gabbana din acest parfum unic, vei fi mereu un bărbat fermecător și irezistibil care va străluci în orice situație!

Începeți ziua cu o variație fermecătoare a valului masculinității adevărate. Introducerea ei amestecată cu coriandru, busuioc și grapefruit revigorant vă va lega simțurile. Acesta vă va roci stima de sine în înălțimile cerești datorită inimii originale a parfumului, dominată de esența ghimbirului și cardamomului, plăcut legată de frunzele de portocale. O concluzie cu adevărat luxoasă creează o combinație de lemn moale de cedru, tutun și ambergra radiantă care adaugă doza potrivită de senzualitate atractivă.

Lăsați-vă în atmosfera romantică minunată a serii de început undeva pe coasta mediteraneană. Oriunde sunteți înconjurați de un spectacol nesfârșit de culori, parfumuri și arome, iar oamenii din jurul vostru au o dispoziție bună și o dorință de a se distra. Cu Dolce&Gabbana The One For Momen apă de toaletă, vei fi cel mai sexy bărbat care va merge în atmosfera lor caldă de pe litoral. Bucurați-vă de interesul lor, să fie unic vă va potrivi!

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 3.0

(evaluat de 3x)

  • 50 % dintre clienţi recomandă
  • 3x review

Review 3x


Recenzie client - Compari.ro

Am cumparat produsul pentru a-l face cadou de aniversare sotului meu pentru ca este parfumul lui preferat.

  • O imitatie ieftina care costa mult pentru cat face
Flo
Recenzie client - Parfimo.ro

Recomand pentru miros ,nu pentru persistentă

  • Miros ok
  • Nu persista
Recenzie client - Compari.ro

Am cumparat acest parfum pentru cadould e Craciun al sotului meu ( este unul dintre parfumurile preferate, deci am mers la sigur)

  • Consider acest parfum foarte barbatesc, are un miros care te face sa stai numai cu nasul la gatul partenerului : -) ))
  • Este perfect! Nu-i mai trebuie nimic!

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest