Dunhill Dunhill For Men Apă de toaletă pentru bărbați 75 ml

Nu este în stoc   |  (ID: 1296)
 
  113,70 LEI
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Carismatic și elegant, acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine parfumul masculin Dunhill Dunhill Men Eau de Toilette conceput pentru bărbații cu un stil rafinat. Parfumul Dunhill For Men aseaza parfumul său într-o sticlă cu un design elegant și simplu. Compoziția sa intensă include ingrediente selectate cu grijă, care vor seduce mai mult de una și inevitabil mai mult decat o admiratoare ...

Dunhill For Men, un parfum pentru bărbați carismatici

Absolut masculin, Dunhill Dunhill For Men este un parfum cu caracter. La început, parfumul Dunhill Dunhill For Men se deschide cu note de lămâie, lavandă și salvie. Apoi parfumul evoluează spre o inimă foarte rafinată de lemn de cedru, rădăcină de iris și câteva note florale usoare. Căldura și delicatețea parfumului sunt accentuate de esențele de mosc senzual, piele, vetiver și boabe de tonka.

Combinând stilul ușor cu masculinitatea puternică, apa de toatela Dunhill Dunhill For Men este conceput pentru bărbații cărora le place să aibă grijă de stilul lor. Dunhill Dunhill For Men este potrivit pentru utilizarea de zi cu zi, dar și pentru ocazii speciale.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest