🚚  TRANSPORT GRATUIT la achiziții de la brandul Chloe!

Enciclopedia parfumurilor

Vă vom conduce într-o lume unică a parfumurilor aromate, ape de parfum și de toaletă. Vom explica tipurile individuale de concentrații de parfum, vom dezvălui secretele piramidelor olfactive și vă vom prezenta familiile de parfumuri. Află ce se ascunde sub capacul sticlei tale preferate de parfum și pornește cu noi într-o călătorie remarcabilă pe tărâmul parfumurilor.

Ce este un parfum și care este diferența dintre apa de toaletă și apa de parfum?

Aruncați o privire asupra colecției dvs de arfumuri și concentrați-vă pe abrevierile  P, EdP, EdT sau EdC. Știți ce se află în spatele acestora? De ce unele parfumuri sunt sub formă de parfumuri, iar altele se încadrează în categoria apă de parfum, apă de toaleta sau colonie? Și cum variază atât de mult durata rezistenței lor? Pe unele le simțiți toată ziua, altele dispar două ore. Citiți despre diferite tipuri de parfumuri și totul vă va fi clar imediat.

TIPURI DE PARFUMURI 

Toaletní a parfémované vody

Piramida olfactivă: vârf, mijloc și bază

Când alegeți un parfum nou online, veți găsi aproape întotdeauna o compoziție a sa. Ingredientele principale utilizate sunt clasificate în categorii ca note de vârf, mijloc și bază, iar această structură olfactivă se numește piramidă. Ce înseamnă de fapt asta? Cât timp după aplicarea parfumului pe piele îl poți mirosi? Citiți despre compoziția parfumurilor și aflați din ce sunt alcătuite parfumurile, apele de toaletă sau apele de parfum preferate.

Familii olfactive: Ce note îți plac cel mai mult?

Unele parfumuri atrag ca o pajiște înfloritoare, altele sunt scânteietoare ca sucul proaspăt stors din citricele răcoritoare. Parfumurile pot fi pline de condimente picante, dar și tonuri ușoare aerate și marine. Indiferent dacă lavanda aromată, vanilia dulce sau trandafirii intoxicanți joacă un rol important în compoziția sa, parfumul preferat poate fi inclus într-una din familiile de parfumuri pe care vi le vom prezenta aici. Și odată ce vei cunoaște familia de arome preferată, data viitoare când alegi un parfum nou îți va fi mult mai ușor decât dacă te duci la un parfum pe care nu știi unde să-l încadrezi.

AromaticE CitrICE LeMNOASE Fougere ChyprE PIELE FLORALE OrientALE

Suficient cu teoria!

Stăpâniți partea teoretică mai puțin populară și acum nu ne rămâne decât să ne cufundăm nasul în lumea parfumată a parfumurilor. Alegeți dintr-o selecție uimitoare de parfumuri, ape de parfum, ape de toaletă și alte tipuri de parfumuri. Pentru început, vă aducem inspirație sub forma celor mai populare parfumuri din oferta Parfimo.ro. Sau înainte de a cumpăra citiți cum să alegeți parfumul perfect. Și oferim, de asemenea, un ghid excelent pentru alegerea parfumurilor cadou pentru cei dragi.

Apă de toaletă și apă de parfum

Cele mai populare parfumuri

Apă de toaletă 75 ml
81,00 LEI
Apă de parfum 100 ml
196,00 LEI
Apă de toaletă 125 ml
140,30 LEI
Apă de parfum 100 ml
142,00 LEI
Apă de toaletă 100 ml
222,30 LEI
Set cadou
286,90 LEI
Apă de toaletă 125 ml
183,00 LEI
Apă de parfum 75 ml
291,30 LEI
Apă de parfum 100 ml tester
98,10 LEI
Set cadou
120,10 LEI
Apă de parfum 125 ml tester
92,20 LEI
Apă de colonie 100 ml tester
317,00 LEI
Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest