Hermes Voyage d´Hermès Apă de toaletă unisex

Vă vom livra
Casete cadou Hermes Voyage d´Hermès Apă de toaletă puteți cumpăra avantajos seturi cadou

Descrierea produsului

Thierry Hermés, fondatorul renumitului brand cu același nume, axat pe produse de lux exclusive și de calitate premium. Produsele realizate din cea mai fină piele sub formă de genți de mână, accesorii, încălțăminte, bijuterii, eșarfe de mătase de renume mondial, dar și porțelan, acesta este principalul sortiment de fabrici de lux cu tradiție familială. Ca majoritatea caselor de modă, Hermés a decis să facă un pas în direcția cea bună și și-a creat colecția de parfumuri. Acestea sunt proiectate de cei mai buni parfumieri din industrie, din 1944.

Hermés Voyage d'Hermés este o invitație imaginară pentru a descoperi, întâlni și împărtăși. Tot ceea ce aparține călătoriei neașteptate spre libertate sau aventură, precum și relației neobișnuite și de lungă durată dintre casă și călătorie reprezintă inspirația acestui parfum. Voyage d'Hermés are tonuri vibrante și liniștitoare de copaci proaspeți. Acestea sunt completate de aroma radiantă a boabelor de ienupăr, în contrast cu energia cedrului și moliciunea moscului alb. În tonurile superioare, lămâia, cardamomul și condimentele sunt amestecate în continuare. Inima este completată cu acorduri verzi și o atingere de ceai. Acest lichid unic este conținutul unei sticle de designerul Philippe Mouquet, Philippe Mouquet. El a conceput-o ca o sticlă de călătorie, care este inspirată simbolic de momentul mișcării și se mută în locul tău preferat.

Autorul apei de toaletă este faimosul parfumier Jean-Claude Ellena, care la creat în 2010. De atunci, a devenit foarte popular atât în rândul femeilor, cât și al bărbaților, deoarece este un parfum unisex. Apa de toilette Hermés Voyage d'Hermés este evidențiată în principal pentru durabilitatea îndelungată, dar și pentru aroma sa proaspătă și pură. Dacă sunteți în căutarea unui parfum pe care să-l împărtășiți cu partenerul dvs. și doriți să vă întăriți legătura, Voyage d'Hermés este potrivit pentru dvs.

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: