Cadou Hugo Boss Boss Alive Body Lotion (75 ml) la cumpărături de peste 119 LEI.

James Bond 007 James Bond 007 Apă de toaletă pentru bărbați

          
În stoc   |  (ID: )
62,80 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Apa de toaletă James Bond 007 James Bond 007 a fost lansat în 2012 și într-un timp scurt a devenit o piesă populară pe piață. Această toaletă condimentată cu flori arată elegantă și proaspătă, este de lungă durată și accesibilă și, prin urmare, a câștigat un cerc mare de utilizatori. Ca și legendarul agent britanic James Bond, acest parfum este fermecător și rafinat, iar cu el veți deveni un cuceritor nemilos atractiv al fiecărei femei.

La început veți fi încântați de combinația pură proaspătă de măr verde și bergamotă, care sunt potrivite elegant cu flori exotice de geranium. În centrul parfumului veți găsi o lavandă liniștitoare, un trandafir roșu și cardamom care vă va revigora simțurile. În cele din urmă, veți fi legați de esențele atractive ale vetiverului, patchouli tropicale, lemn de santal și mușchi, oferind compoziției globale o atingere luxoasă și bărbătească.

James Bond apa de toaletă 007 este potrivită pentru un bărbat energic, bărbătesc și senzual care stă cu mândrie în spatele deciziei sale și nimic nu-l face o problemă pentru a-și atinge propria sa. Acest parfum va fi o parte din tine zi și noapte în orice moment al anului și te vei simți neînfricat și galant, ca un adevărat agent 007.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x review

Review 1x

Recenzie client - Compari.ro

Pentru a face un cadou

  • Proptitudine
  • Nu stiu
Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest