🚚  TRANSPORT GRATUIT la achiziții de la brandul Chloe!

Juvena Pure Cleansing Lotiune de curatare pentru ten normal uscat si sensibil pentru femei 200 ml

În stoc   |  (ID: 18159)
79,00 LEI
Livrare:

Descriere

Juvena Pure Cleansing Calming Tonic tonic calmant fără alcool pentru pielea sensibilă, normală spre uscată.

Noua linie de curățare a mărcii JUVENA of Switzerland evocă deja cu numele său PURE o curățenie perfectă. Toate preparatele care îl compun conțin un complex de pregătire cu vitamine care stimulează microcirculația, promovând absorbția produselor aplicate ulterior. În plus, oferă hidratarea atât de necesară. Tonic calmant fără alcool pentru pielea sensibilă, normală până la uscată.

Îndepărtează resturile de machiaj și loțiunea de machiaj, relaxează și calmează pielea. Are un efect calmant și vindecător. Activează microcirculația și menține bariera hidratantă a pielii.

Conține vitamine Prepare Complex (vitaminele B3, B5 și B6), vitamina C pură, vitamina E pură, extract de nufăr.

Activează microcirculația și pregătește superb pielea pentru tratamentul ulterior, menținând bariera hidratantă a pielii în timp ce o curăță temeinic. Îndepărtează ușor și fără reziduuri laptele cosmetic și particulele de calciu provenite din apa dură. Relaxează și calmează pielea, neutralizează efectul de deshidratare al apei, îmbunătățește pH-ul pielii. Este compatibil cu pielea și testează dermatologic.

Utilizare: Aplicați dimineața și seara după ce ați folosit laptele de curățare (Calming Cleansing Milk). Aplicați un tonic calmant cu două dischete cosmetice și mișcați-le în sus și lateral din mijlocul feței cu ambele mâini. Chiar și atunci când curățați decolteul, procedați simultan cu ambele mâini până la gât.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest