Kallos Cosmetics SPA

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:

Despre produse Kallos Cosmetics SPA

Gama de cosmetice ungurești Kallos Cosmetics oferă produse eficiente, de mare volum și rentabile pentru îngrijirea părului, corpului, pielii și de machiaj. Datorită acestei strategii, gama are acum succes în întreaga lume. Cele mai renumite sunt produsele cosmetice pentru păr și corp Kallos, cu care puteți obține cu ușurință un aspect sănătos pentru orice tip de păr și piele. Și cu noi, Kallos Cosmetics se bucură de marele interes al consumatorilor și adună recenzii laudative.

Kallos Cosmetics SPA: Spa la tine acasă

Seria Kallos Cosmetics SPA vă permite să vă răsfățați cu îngrijire spa la voi acasă. Veți dori cu siguranță gelurile și exfoliantele de duș, cremele de mâini, șampoanele ușoare, balsamurile, uleiurile de masaj și alte produse cosmetice. Răsfățați-vă corpul și oferiți-i o îngrijire delicată cu produsele Kallos Cosmetics SPA!

Hit: Crema de duș Kallos SPA Beautifying

Printre cele mai bine vândute produse din seria Kallos Cosmetics SPA se numără cele de necesitate zilnică pentru fiecare casă: crema de duș Kallos SPA Beaufying. Datorită extractelor de trandafir, pielea se curăță ușor și, în același timp, se înmoaie și întinerește. „Ambalaj mare, cu o aromă plăcută de trandafiri. Apreciez pompa de dozare și prețul bun al produsului. Recomand,„ este un exemplu de recenzie. Acest „gel de duș super” este, de asemenea, achiziționat de oameni ca un cadou obișnuit pentru oricine. De asemenea, gelul de duș Kallos SPA Exfoliating Gel cu aromă de portocală braziliană pentru hrănirea profundă a pielii. În plus, pe lângă curățarea eficientă a corpului, produsul îndepărtează celulele moarte de pe piele, uniformizează nuanța pielii și îmbunătățește aspectul general al acesteia.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: