KENZO Kenzo Jungle L Élephant Apă de parfum pentru femei

Etichetă: Apă de parfum
1x

Descrierea produsului

KENZO apă parfumată Kenzo Jungle L Élephant marca KENZO** combină farmecul naturii și frumusețea și fragilitatea florilor. Parfumul este conceput pentru o femeie care este deschisă la noi aventuri și nu ezită să dezvăluie magia și secretele țărilor îndepărtate, spiritul, atmosfera și parfumul asociat cu aceste țări. Un parfum conceput pentru o femeie senzuală care nu scapă niciodată atenția înconjurătoare a fost introdus lumii în 1996.

Parfumuri orientale senzuale

Parfumul dezvăluie farmecul său exotic cu acorduri contrastante, dar împreună arată foarte armonios. Tonurile introductive sunt reprezentate de aroma proaspătă de mandarină împreună cu cuișoare și chimen. De asemenea, chimenul însoțește acorduri florale în inima parfumului și împreună cu aroma exotică de mango și parfumul unic de lemn dulce creează o compoziție foarte rafinată. Veți fi surprinși de parfumul de patchouli, chihlimbar însorit și vanilie dulce. Parfumul este ambalat într-o sticlă elegantă de sticlă și este decorat cu un motiv elefant într-o culoare aurie de lux. Explorați lumea și creați amintiri pe care nu le veți uita niciodată cu parfumul apei parfumate Kenzo Jungle L Élephant.

Alternativele produsului Alternative KENZO Kenzo Jungle L Élephant

Rating 4.5

(evaluat de 1x)

  • 33 % dintre clienţi recomandă
  • 1x recenzii

Review 1x

Lili

Il recomand cu drag pentru iarna, e un gurmand delicios, condimentat, dar extrem de puternic.

  • Pentru mine, acest parfum reprezenta tot ce ar fi insemnat Craciunul: vanilat, pudrat, condimentat, extrem de longeviv si puternic. Era perfect si foarte multi ani era a fost preferatul meu pentru luna Decembrie.
  • Am primit complmiente de la necunoscuti, pe strada.
  • Un MUST have pentru iubitoarele de spicy-vanila.
  • DAR, mare atentie la dozaj....pe mine m-a omorat intr-o zi, cand din neatentie, am dat mai multe pufuri decat de obicei si am stat intr-o incapere f mica si nearisita...si m-a terminat la propriu, mi-a foar f rau ...si de atunci s-a terminat cu lantul de iubire, ca nu-l mai tolerez...Din punctul asta de vedere, sunt f trista ca nu-l mai pot folosi, dar...asta este!
Adăugați review și ajuta pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: