Cadou mostră Joop! Homme EDP la cumpărături de peste 245 LEI.

Kérastase Discipline Maskeratine Smooth-In-Motion Mască de păr pentru femei

În stoc   |  (ID: )
222,90 LEI
Livrare:

Descriere

Părul tău are nevoie de disciplină? Marca de cosmetice pentru păr Kérastase, care și-a găsit popularitate în rândul clienților din întreaga lume și în saloanele de coafură profesioniste, a lansat linia Discipline. Linia profesională pentru păr Kérastase Discipline este concepută pentru a îmblânzi părul indisciplinat și rebel.

Seria pentru păr indisciplinat

Efectele seriei Kérastase Disciplină sunt ascunse în tehnologia inovatoare și concentrația mare a ingredientului principal Morpho-keratine. Rezultatul este părul frumos, neted și ascultător, de care vă veți îndrăgosti. Seria de lux Kérastase Discipline combină designul exclusiv cu o gamă de produse pentru păr care sunt ușor de aplicat și economisesc timp pentru tratamentul ulterior și uscarea cu foenul.

Îngrijire premium

În plus față de produsele sub formă de șampoane, balsamuri și măști, seria Kérastase Discipline oferă spray-uri de păr premium, balsamuri de păr și piele regenerante, pentru părul dezordonat. Doriți să vă îmblânziți pur și simplu părul și să-l răsfățați cu grija care și-a găsit locul între stiliștii profesioniști? Pariați pe Kérastase Discipline, care vă va învăța părul cum să fie mai disciplinat.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest