Obțineți transport gratuit la comenzile din brandul HUGO BOSS!

Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra Lifted And Brighter Eye Program Set cadou pentru femei Cremă de ochi Renergie Multi Lift Ultra Eye Cream 15 ml + demachiant Bi-Facil 30 ml +ser facial Advanced Genifique Youth Activating Concentrate 10 ml + mascara Hypnose 2 ml 01 Noir Hypnotic

Descriere

Îngrijirea pentru pielea matură cu riduri nu trebuie subestimată. Tratați-vă pielea cu cea mai bună grijă care vă va spori frumusețea. Descoperiți seria cu rezultate vizibile Lancôme Rénergie Multi-Lift. Această serie anti-îmbătrânire vă va convinge că pielea dvs. poate recâștiga un aspect frumos și tineresc. Deci, nu ezitați și amăgiți timpul cu marca Lancôme.

Îngrijire anti-aging

Pregătiți-vă pentru o schimbare în restabilirea contururilor feței, a tenului mai ferm și a ridurilor atenuate și reduse. Seria Lancôme Rénergie Multi-Lift este gata să lucreze pentru un rezultat perfect, vizibil, cu o gamă largă de produse. Îngrijirea zilnică a pielii constă din creme de zi și de noapte, loțiuni, seruri de piele luxoase și îngrijirea ochilor, care fac parte integrantă din îngrijire. Vreți să îi uimiți pe cei din jur cu pielea dvs tânără? Seria Lancôme Rénergie Multi-Lift vă oferă o mână de ajutor.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Certificate: