Laura Biagiotti Venezia 2011 Apă de parfum pentru femei

Descrierea produsului

Parfumul pentru femei Laura Biagiotti Venezia 2011 este un elixir floral auriu cu un caracter captivant care se asterne ca un voal pe piele. Puterea magică a Orientului este păstrată într-o sticlă emblematică care amintește de cupola Bazilicii Saint-Marc din Veneția și face legătura intre cultura estică și occidentală. Lasa-te sedusa de atmosfera orasului Venetia cu parfumul Laura Biagiotti Venezia 2011 lansat in 2011.

Notele de prună se dezvăluie primele, înainte de a da loc aromelor florale de iasomie și trandafir. Apoi, parfumul Laura Biagiotti Venezia 2011 evoluează treptat către un santal foarte rafinat și catifelat și un fond de vanilie delicios.

Descoperiți apa de parfum Laura Biagiotti Venezia 2011 și lăsați-i silajul neobișnuit și fascinant să vă înconjoare împrejurimile. Parfumul Laura Biagiotti Venezia 2011 apare pe pielea ta pentru a semăna în jurul tău delicatețe, seducție și fermecare. Este potrivit pentru zilele reci ale anului și oferă un stil mai sofisticat, mai rar și exclusivist. Parfumul Venezia este ferm feminin și irezistibil captivant, este conceput pentru femeia căreia îi place să atragă atenția.

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: