Listerine Smart Rinse Mild Berry Mouthwash Apă de gură fără alcool pentru respirație proaspătă și protecția dinților pentru copii 250 ml

În stoc   |  (ID: 139407)
18,60 LEI
Livrare:

Descriere

Marca Listerine este asociată în mod automat cu îngrijirea orală. Cu toate acestea, puțini oameni știu că această marcă de renume mondial s-a născut în 1879. Crearea mărcii Listerine se datorează Dr. Joseph Lawrence, care a numit marca Listerine în onoarea omului de știință Joseph Lister, care a efectuat mai întâi operații cu ajutorul antisepticului cu pulbere sterilizată. Dr. Joseph Lawrence a fost inspirat de un rezultat excepțional și a creat un brand care a devenit faimos în întreaga lume.

Îngrijirea cavității bucale

Au trecut mai mult de 130 de ani de la fondarea mărcii Listerine. În prezent, marca care a revoluționat îngrijirea orală este deținută de marea companie farmaceutică Johnson & Johnson. Apă de gurăListerine ajută oamenii să scape de bacteriile neplăcute din gură. Aceste ape antiseptice combat până la 99% bacterii și oferă un zâmbet frumos, o respirație proaspătă și gingii sănătoase.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Certificate: