Filtrați setările
Gen
Gama
  • I Heart Makeup
Tip de produs
Pret
-

Makeup Revolution London I Heart Makeup

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:

Despre produse Makeup Revolution London I Heart Makeup

Marca britanică de produse de machiaj Makeup Revolution London a fost înființată în 2014 și imediat a devenit populară. Se lansează în mod constant pe piața mondialănoutăți care reflectă toate tendințele, adesea realizate în moduri netradiționale. Încercați paletele captivante ale fardurilor de ochi pentru a oferi ochilor o culoare intensă. Veți iubi designul și ambalajul unic al produselor Makeup Revolution London.

Makeup Revolution London I Heart Makeup: Machiaj revoluționar

Marca Makeup Revolution London jură cu îndrăzneală că stă bine înfiptă pe teritoriul său. Aceasta depinde în principal de calitatea tuturor produselor, inclusiv seria I Heart Makeup. Prețurile bune, caracterul jucăuș, flexibilitatea și respectulul pentru natură sunt, de asemenea, importante pentru ea. Ea s-a clasat în mod clar printre companiile care nu își testează și nu vor testa niciodată produsele pe animale.

Inimi îndrăgostite și alte bucurii feminine din seria I Heart Machiaj

Cosmeticele pentru machiaj Makeup Revolution London I Heart Makeup sunt foarte elegante. Includ machiaj cu adevărat plin de „inimă”, cum ar fi Blushing Hearts fard de obraz în formă de inimă, care conține 3 nuanțe — tonifiere și strălucire. „Aproape în fiecare lună cineva îmi laudă fardul de obraz, nu am avut încă unul mai bun”, a spus utilizatoarea Eva. O inimă drăguță este, de asemenea, un luminator ars Unicorns Heart. Acesta oferă 5 nuanțe în culori de unicorn pentru a vă lumina fețele. Gama I Heart de la Makeup Revolution London include, de asemenea, o gamă largă de palete pentru farduri de ochi în nuanțe de ciocolată, piersică, violete și alte nuanțe. De asemenea, include bronzere sau seturi de sprâncene. Bucurați-vă de picturile secolului 21!

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: