Michael Kors Glam Jasmine Apă de parfum pentru femei

Etichetă: Apă de parfum
1x

Descrierea produsului

Michael Kors Glam Jasmine Apa parfumată este un parfum fermecător pentru femei romantic, iasomie pură, perfectă pentru primăvară**. Se amestecă o combinație dovedită de flori albe cu iasomie, petale verzi răcoritoare și lemn de santal cald. Toată dohoromadia va avea grijă de doza zilnică de energie. Pentru a vă bucura mai mult de acest parfum neobișnuit, pulverizați-l în spațiu și umblați prin puful care se formează.

Ryze parfum floral feminin

Michael Kors Glam Jasmine Parfumul te va uimi la primul miros. Rezistenţa lui pe termen lung este, de asemenea, binevenită. Și ce este Glam Jasmine recenzii? „Un parfum frumos, delicat, care flutură primăvara ca o briză florală blândă și trezește dorința de a se bucura în fiecare zi”, spune doamna Lucie. „Un parfum plăcut de iasomie care durează, dar nu este intruziv”, adaugă doamna Margaret.

Marca de parfumuri Michael Kors

Marca americană Michael Kors simbolizează luxul și calitatea fără compromisuri. Colecțiile sale de îmbrăcăminte, bijuterii, ceasuri și genți de mână au fost, de asemenea, adăugate în 2001. Marca Michael Kors lucrează împreună cu designeri renumiți care garantează exclusivitatea parfumurilor. Autorul apă parfumată Michael Kors Glam Jasmine din 2013 este Harry Fremont. Vă puteți baza pe tonul său armonios în orice situație și în fiecare sezon. Pentru a vă diversifica alegerea, puteți alege și alte produse din gama Sport, Sexy și Glam de Michael Kors.

Rating 5.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x recenzii

Review 1x

Viorica

EDP floral

  • Un parfum perfect pentru iubitoarele de iasomie, nu este foarte puternic dar persista. Mi se pare ca este mai placut decat Jasmine Noir.
Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: