Narciso Rodriguez Narciso Apă de parfum pentru femei

Etichetă: Apă de parfum
1x
Vă vom livra
Casete cadou Narciso Rodriguez Narciso Apă de parfum puteți cumpăra avantajos seturi cadou

Descrierea produsului

Care este parfumul de apă parfumată pentru femei Narciso Rodriguez Narciso**? Potrivit creatorului însuși, este un parfum extrem de sexy, un parfum care poate încurca capul oricărui bărbat. Intenția a fost de a crea o esență parfumată condimentată cu tonuri senzuale, o compoziție parfumată care ar deveni a doua piele a femeilor și care ar fi seducătoare la fel ca însăși esența feminității. Parfumul din 2014 este ambalat într-o sticlă minimalistă blândă.

Parfum seducător

Ce parfum vă va completa frumusețea mai bine decât mirosurile de flori, care sunt atât de des comparate cu frumusețea feminină? Apa parfumată este reprezentată de gardenia aromatică, urmată de parfumul de mosc. Puţine ingrediente parfumate sunt la fel de atractive ca mosc bătând în inima parfumului. În cele din urmă, corpul tău miroase a cedru cald și vetiver. Experimentați un concert parfumat cu parfumul apei parfumate Narciso Rodriguez Narciso, care vă va sublinia atracția sexuală.

Alternativele produsului Alternative Narciso Rodriguez Narciso

Rating 5.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x recenzii

Review 1x

Viorica G.

Un parfum deosebit

  • Are note comune cu celelalte produse din linia Narciso (cedru, vetiver, mosc) - adica toate au ceva narcotic (eu il asociez cu aroma tigarilor fine). Este o EDP discreta, persistenta si eleganta dar nu merge purtata pe canicula.
Adăugați review și ajuta pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: