Cadou mostră Joop! Homme EDP la cumpărături de peste 245 LEI.

Nivea Q10 Plus Lapte de curățare pentru femei

În stoc   |  (ID: )
19,30 LEI
Livrare:

Descriere

Cu utilizarea regulată a produselor cosmetice din seria Nivea Q10 Plus, veți crește conținutul de coenzimă Q10 și keratină proprii pielii. Acestea luptă în mod eficientîmpotriva semnelor de îmbătrânire a pielii, respectiv ridurile și liniile fine, și previne formare altora noi. Funcționalitatea cosmeticelor este confirmată de numeroase recenzii ale clienților. De exemplu, doamna Jana a spus că nu va mai folosi altă cremă decât Nivea Q10 Plus. Utilizatorii laudă, de asemenea, Nivea Q10 Firming Body Oil, care după două săptămâni întărește vizibil pielea întregului corp și lucrează împotriva vergeturilor.

Nivea Q10 Plus: Produse cosmetice anti-îmbătrânire populare

Legendara cremă Nivea în cutie albastră a văzut lumina lumii în 1911. În anii următori, cercetarea Nivea a adus multe îmbunătățiri în îngrijirea pielii, pe care le considerăm de la sine înțeles astăzi. Toată lumea știe câteva loțiuni Nivea, loțiuni de corp, produse de plajă cu factor de protecție, aftershave fără alcool, produse pentru îngrijirea pielii mature sau cosmetice anti-rid cu coenzima Q10, care a câștigat faimă la nivel mondial.

Creme și alte produse căutate din seria Nivea Q10 Plus

Cea mai bună evaluare o are crema de zi și de noapte Nivea Q10 Plus. În cadrul intervalului, există, de asemenea, o cremă anti-rid pentru pielea normală până la uscată, regenerare cu cremă de piele de noapte, loțiune de curățare anti-abraziune, cremă de piele anti-rid, ulei de corp pentru fermitate, ser de piele pentru reducerea ridurilor, cremă de mâini sau corp de întinerire, loțiune de duș. Există, de asemenea, seturi cadou Nivea Q10 Plus, care îi vor mulțumi cu siguranță pe cei dragi.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest