Pino Silvestre Pino Silvestre Original Apă de toaletă pentru bărbați

Descrierea produsului

Lansata în 1955, apa de toaleta Pino Silvestre Pino Silvestre Original nu și-a pierdut din popularitate, dimpotrivă. Se caracterizează prin sticla verde în formă de con de pin, care sugerează puritatea și prospețimea pădurii. Parfumul Pino Silvestre Original este în totală armonie cu natura și lasă o urmă elegantă și unică.

La început, parfumul Pino Silvestre Original combină note de ienupăr și lavandă cu indicii de busuioc, lămâie și bergamotă. Apoi, parfumul evoluează spre o inimă compusă din geraniu și garoafă în compania salviei, chimenului și pinului. Fundalul emană note de boabe de tonka, cedru, mosc și ambra. Pino Silvestre Original îmbină cu cea mai mare maiestrie acorduri lemnoase și fougères care ne transportă în mijlocul naturii.

Atemporala și unica, apa de toaleta Pino Silvestre Pino Silvestre Original continuă să apeleze atât la bărbați, cât și la femei de mai mult de 60 de ani. Descoperiți acest clasic must-have când vine vorba de parfumuri mitice pentru bărbați. Pino Silvestre Original este parfumul masculin pentru utilizarea de zi cu zi, dar și pentru ocazii speciale.

Alternativele produsului Alternative Pino Silvestre Pino Silvestre Original

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: