PIZ BUIN Instant Glow

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:

Despre produse PIZ BUIN Instant Glow

Franz Greiter și soția sa au creat unul dintre primele produse de protecție solară din lume. Pentru mai mult de șaptezeci de ani, PIZ BUIN oferă tuturor iubitorilor de soare o soluție care îi ajută să obțină echilibrul perfect între obținerea unui bronz frumos și protecția de care au nevoie.

PIZ BUIN Instant Glow vă luminează pielea și evidențiază bronzul

Gama PIZ BUIN Instant Glow constă din produse ușor nuanțate care conțin perle delicate, care reflectă lumină care luminează pielea cu o strălucire aurie frumoasă în timp ce filtrul avansat împotriva razelor UVA și UVB oferă protecție imediată și eficientă împotriva soarelui. Produsele Instant Glow sunt absorbite rapid, nu sunt grase sau lipicioase și nu conțin ingrediente autobronzante. Ambalajele inovatoare „cu susul în jos” ** asigură o aplicare convenabilă. Puteți alege nu numai laptele clasic, ci și spray-uri ușor de aplicat. Produsele au factori de protecție 15, 30 și 50.

Protecție puternică și fiabilă fără compromis

Oriunde sunt razele soarelui, pe plajă, în munți sau în oraș, PIZ BUIN îi ajută pe oameni să se bucure de viață la soare într-un mod răcoritor și sigur. Distribuiți uniform pe întregul corp înainte de plajă și repetați aplicarea după ce ieșiți din apă, dacă ați transpirat sau v-ați șters cu prosopul.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: