Alege produse din gama de îngrijire a tenului de peste 63 LEI și primiți gratuit un balsam de buze spinner la plasarea comenzii. 

Pomellato 67 Artemisia Apă de toaletă

În stoc   |  (ID: )
31,10 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Apa de toaletă unisex Pomellato 67 Artemisia este parfumul pentru femei și bărbați ce se caracterizează prin note amare de pelin și mentă răcoroasă. Alte ingrediente distinctive ale apei de toaletă răcoritoare includ lămâile, florile dulci de neroli, violete și iasomie, măsline, vetiver, mosc și patchouli. Reverberațiile senzuale ale parfumului Pomellato 67 Artemisia sunt atractive pentru reprezentanții ambelor sexe.

Parfum de citrice care este verde întregul an

Parfumul Pomellato 67 Artemisia a fost creat de parfumierul Annick Ménardo pentru a oferi atât indivizilor cât și cuplurilor un parfum neobișnuit pentru zilele obișnuite, precum și oportunități excepționale, pe care îl puteți purta din primăvară până în iarnă. Menta sa energică și accentele de lămâie vor fi apreciate mai ales în zilele fierbinți de vară. Pentru a vă asigura că apa de toaletă rămâne pe piele sau pe haine toată ziua, aplicați-o din nou după aproximativ cinci ore.

Marca de parfumuri Pomellato

Înființată în 1967, compania italiană Pomellato este renumită pentru producția sa de bijuterii de lux. La fel de populare sunt apele parfumate și de toaletă, ambalate în sticle de designer, care se disting prin compoziția rafinată și stilul pur. Pentru toți fanii parfumurilor originale, atât femei cât și bărbați, a fost creată apa de toaletă Pomellato 67 Artemisia, primul brand de parfum unisex Pomellato. Apreciază singur rezultatul!

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 4.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x review

Review 1x

Recenzie client - Compari.ro

Un super parfum unisex, se deschide fresh, miros de lamaita, bergamota după ceva vreme întra în scenă Violeta și compoziția capătă o ușoară dulceață, abia atunci e parfumul feminin.

  • E frumos, răcoros, perfect de vara.
  • Persistenta destul de mare dar siaj slab.
Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest