Primiți o geantă de cosmetice CADOU la fiecare comandă Chloé!

Pupa Vamp! Sexy Lashes Set Set cadou pentru femei Nuanţă 011 Sexy Black Mascara Vamp! Sexy Lashes 12 ml + demachiant bi-fazic Two-Phase Make-Up Remover 50 ml + geantă cosmetică

Cruelty free

          
În stoc   |  (ID: 127449)
53,50 LEI
Livrare:

Descriere

Un brand care urmează ultimele tendințe și nu se teme de culoare. Așa, s-ar putea descrie marca italiană de produse cosmetice Pupa , care a fost fondată de către Angelo Gatti în anul 1974 la Milano. Încă de la început, obiectivul mărcii a fost să ofere produse cosmetice de calitate, cu o varietate distinctivă, o abordare inovatoare și un design unic de ambalare. Brandul a reușit să-și îndeplinească obiectivul şi curând s-a răspândit din Italia în mai multe țări.

Palete decorative Pupa

Unul dintre cele mai populare produse Pupa sunt paletele decorative care te captivează de la prima privire. Ca dovadă sunt paletele decorative Pupa Whales Whale, ale căror ambalaj este în forma unei balene. Indiferent dacă doriţi să oferiţi un cadou cuiva sau pentru dumneavoastră, nu ar trebui să vă scape din vedere paleta decorativă Pupa Whales Whale 1, care conţine 6 nuanţe superbe de rujuri. Trei rujuri strălucitoare, două rujuri mate, un luciu de buze și o oglindă la îndemână. Cu siguranţă merită atenţie şi Paleta decorativă Pupa Whales Whale 4 Ce conţine? Conţine cinci farduri de obraz, şase farduri de ochi, bază pentru fard, creion de ochi,aplicator de fard, două rujuri strălucitoare, două mate şi un luciu de buze. Oglinda este inclusă.

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Certificate: