Obțineți cadou de la brandul Cacharel !

Renovality Original Series Marula Oil Ulei de marula presat la rece pentru femei 100 ml

Nu este în stoc   |  (ID: 89649)
70,55 LEI

Descriere

Marca 100% cehă Renovality este renumită în special pentru uleiurile naturale pentru îngrijirea cosmetică modernă și extrem de eficientă, presate la rece și incluzând numai cele mai bune ingrediente. Pe lângă acestea, compania produce și popularul ser cu acid hialuronic, balsamuri, exfoliante, parfumuri pentru femei și bărbați, seturi și accesorii.

Renovality Original Series: uleiuri cosmetice în sticlă brună

Uleiurile cosmetice revoluționare din gama Renovality Original Series, închise în sticlă brună rezistentă, conține cosmetice naturale certificate CPK. Nu veți găsi uleiuri minerale, substanțe sintetice, conservanți sau coloranți în ele. Acestea vă vor ajuta să vă păstrați pielea în formă și să reduceți ușor ridurile, acneea sau petele pigmentare. Bucurați-vă de cosmeticele 100% naturale din gama Renovality Original Series!

Dimineaţa, jojoba... Ce ulei Renovality alegeți?

Dingama Renovality Original Series, clienții noștri comandă în mod repetat uleiul de moringa și de caise presat la rece (Moringa Oil, Apricot Oil) într-un flacon de 100 ml cu pipetă. Cu ajutorul uleiului de moringa veți obține o piele moale și veți rezolva multe probleme ale pielii. Uleiul de caise are un efect extraordinar de emolient, de curățare, hrănire și regenerare. Nu încarcă pielea și este, de asemenea, potrivit pentru copii, pentru împachetări de păr, pentru tratamentul eczemelor și arsurilor solare. De asemenea, sunt foarte apreciate uleiurile de argan și cel de jojoba (Argan Oil, Jojoba Oil). Uleiul de argan, numit aur vegetal în Maroc, reduce ridurile și hidratează intens pielea. Uleiul de jojoba previne formarea acneei, hidratează și întinerește atât pielea, cât și părul. Puteți încerca, de asemenea, uleiul de ricin, struguri, lavandă, morcov, măceșe, chimen, opuntia, trandafir, spray de magneziu și altele. Natura și Renovality Original Series sunt generoase...

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest