Rimmel London Magnif´Eyes Contouring Palette Paleta cu farduri de pleoape pentru femei 14,16 g
Nuanţă: 005 Spice Edition

Descrierea produsului

Marca de cosmetice Rimmel London a venit în atenția clienților deja în prima jumătate a secolului al XIX-lea. În acel moment, compania a produs parfumuri și, de asemenea, s-a dedicat dezvoltării produselor de igienă personale. Actualmente, Rimmel London aparține firmei Coty și lansează multe dintre produsele cosmetice de machiaj moderne mult dorite. Printre acestea se numără lacul de unghii cu uscare rapidă din seria 60 Seconds, rujul de lungă durată și machiajul Lasting Finish sau machiajul ochilor Magnif Eyes.

Rimmel London Magnif Eyes: Fard de pleoape seducător

Datorită brandului Rimmel London și a magazinului nostru electronic puteți avea cele mai recente tendințe din Londra la domiciliu! De exemplu, alegeți fardurile metalice pentru ochi, palete și baze de machiaj din seria Rimmel London Magnif Eyes. Veți obține un aspect seducător — unul dintre principalii magneți ai frumuseții tale.

Cosmetice preferate Rimmel London Magnif Eyes

Fard de ochi 2-în-1 Rimmel London Magnif Eyes bucurați-vă de marea favoare a clienților noștri. Vă permite să creați un machiaj perfect într-o clipă și durează până la 24 de ore, fără a se aduna în riduri. Veți aprecia ambalajul practic din mers. Produsul de TOP este, de asemenea, paleta de fard de ochi Rimmel London Magnif Eyes Contouring Palette. Este disponibil într-o serie de modele — Smoke, Nude, Grunge Glamour… „Fardurile arată grozav, pot fi combinate bine”, spune un utilizator. Oferiți ochilor un aspect modern și intens cu gama Magnif Eyes de la marca britanică Rimmel London!

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: