Cumpărați cosmetice pentru corp și primiți al doilea produs redus cu 10%.

Rimmel London Scandal Eyes Mascara pentru femei

În stoc   |  (ID: )
21,60 LEI
Livrare:

Descriere

Cu marca cosmetică Rimmel London puteți trăi și în cada ta ca o femeie din Londra, să experimentați zilnic un machiaj nou și depășiți cu îndrăzneală limitele. Brandul Rimmel London își modelează propriile reguli încă din 1834, jucând din greu, dar întotdeauna cu zâmbetul pe buze. Distrează-te si cu tine! De exemplu, Rimmel London Magnif Eyes, Exaggerate sau chiar Scandal Eyes. Puteți ajusta cu ușurință gradul de vizibilitate al machiajului ochilor la rata actuală a rebeliunii. Ignorați orice critică din jur — vă exprimați cu ochii!

Rimmel London Scandal Eyes: Ochi scandaloși

Amintiți-vă că ochii atrag atenția cel mai mult. Datorită rimelului bun și al unui machiaj de ochi, toată lumea vă va observa imediat. Vrei să ieși clar în evidență? Utilizați cosmetice de machiaj Rimmel London Scandal Eyes. Acesta oferă o gamă de rimeluri cu eficiență dovedită, dermatograf rezistent la apă, fard de ochi și creioane pentru ochi pentru a crea o privire neașteptată, până la un machiaj scandalos.

Rimelul pentru volum Reloaded — acesta este un adevărat hit!

În seria Rimmel London Scandal Eyes, rimelul pentru volum Reloaded, – negru sau extrem de negru, excelează. Curbează perfect, separă și ridică fiecare genă, chiar și datorită periei progresive îngustate. Mascara va dura până la 24 de ore și nu vă va trăda în nicio situație. În plus este un machiaj rapid de îndepărtat, rimelul Reloaded — numai cu ajutorul apei calde. Și, de asemenea, prețul este favorabil. Nu ezitați — atât de multe beneficii pentru câțiva lei nu veți găsi ușor.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 4.5

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x review

Review 1x

CI
Recenzie client - Parfimo.ro

Cel mai bun din tot ce am incercat la acest brand. Face tot ceea ce pretinde. Aspectul genelor ramane natural. Sper sa nu il scoata, dupa un timp dispar, apar altele nu neaparat mai bune.

  • Cel mai bun din tot ce am incercat la acest brand
  • -
Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest