Alege produse din gama de îngrijire a tenului de peste 63 LEI și primiți gratuit un balsam de buze spinner la plasarea comenzii. 

Salvador Dali Purplelight Apă de toaletă pentru femei

În stoc   |  (ID: )
10,70 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Admirați arta celebrului pictor Salvador Dali și, în același timp, iubiți lumea minunată a parfumurilor? Atunci veți iubi cu siguranță combinația ambelor cu apa de toaletă Salvador Dali Purplelight. Parfumul, care se inspiră din arta celebrului pictor, a fost lansat în 2007. Feminin, delicat, proaspăt, acesta este parfumul floral care vă va câștiga inima din prima. Parfumul este conceput pentru toate femeile care doresc să arate lumii partea lor fragilă și feminină. Este un plus ideal pentru zilele calde de vară, în care vă învăluie într-un voal fermecător de lumină ca prima briză de primăvară.

Parfum floral delicat

Care este componenta principală a parfumului? Floare purpurie, a cărei aromă este pur și simplu uluitoare. Poate că deja bănuiți corect, rolul principal în această apă de toaletă intoxicantă este jucat de liliac. Cu toate acestea, parfumul se deschide în introducere cu alte acorduri, la început veți simți parfumul frunzei de bambus și aroma florii de cireș. Liliacul este situat chiar în inima parfumului și este înconjurat de aromele iasomiei misterioase și accentele florii Tiaré. Partea senzuală, care este podoaba fiecărei femei, este jucată de parfumul seducător de mosc, vetiver și migdale. Adăugați-vă o notă artistică cu parfumul apei de toaletă Salvador Dali Purplelight.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x review

Review 1x

Recenzie client - Compari.ro

Din curiozitate, este o apă de toaletă creată de cunoscutul parfumier Francis Kurkdjian.

  • Este perfectă pentru poșetă.
  • -
Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest