Shiseido Benefiance Wrinkle Resist 24

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:

Despre produse Shiseido Benefiance Wrinkle Resist 24

Pielea îngrijită care rezistentă la riduri și alte manifestări ale îmbătrânirii este visul fiecărei femei. Profitați de Shiseido în acest demers! Renumitul brand cosmetic japonez a fost fondat în 1872 de către Arinobu Fukuhara care a deschis o farmacie în stil occidental în Tokyo. O companie bazată pe cercetare și dezvoltare continuă ce a fost înființată încă din anii 1960. A fost renumită în principal pentru parfumul Zen, pe care l-a modernizat în 2007. Pe lângă parfumurile de lux, există, de asemenea, cosmetice excelente de îngrijire Shiseido și gama Benefiance Wrinkle Resist.

Shiseido Benefiance Wrinkle Resist: Îngrijire anti-îmbătrânire

Căutați îngrijire cosmetică cu efect anti-îmbătrânire? Aflați ce are de oferit seria de produse Shiseido Benefiance Wrinkle Resist. Cele mai bine vândute produse sunt crema de ochi pentru femei anti-rid, crema anti-rid, emulsia anti-rid de noapte, masca pentru ochi cu retinol, crema pentru față de zi, emulsia anti-rid de zi sau crema intensivă și hrănitoare pentru față. De asemenea, sunt disponibile și casete cadou. Datorită Shiseido Benefiance Wrinkle Resist, vă veți bucura în curând de o piele mai fină și mai tânără. Schimbările favorabile vor fi, de asemenea, observate de cei dragi și de cei din jur.

Recomandare: Shiseido 24 de ore emulsie anti-rid de zi

Printre cele mai bine evaluate produse din gamă se numără emulsia zilnică anti-rid 24 de ore Shiseido Benefiance Wrinkle Resist 24 Day Emulsion SPF15. Este lăudat de doamnele cu piele foarte uscată. Un produs hidratant eficient ce conține cimbru sălbatic, care protejează ADN-ul de influența dăunătoare a razelor UV. Acesta vă va oferi hidratare pe tot parcursul zilei, chiar și într-un mediu foarte uscat, reducând vizibil liniile fine și ridurile. În plus, emulsia cu SPF 15 este saturată cu un parfum oriental unic pentru liniștirea simțurilor. Se aplică pe față dimineața după curățarea și tonifierea pielii. Unele utilizatoare folosesc emulsia Benefiance Wrinkle Resist pe tot parcursul anului în loc de cremă zilnică. Aceasta precizează: „Consistență plăcută, parfum delicat, dar mai ales SPF 15! „

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: