Obține gelul de duș Gabriella Salvete la comenzile de produse de corp de peste 29 de Lei!

Thierry Mugler Angel Apă de toaletă pentru femei

Descrierea produsului

Deschideți porțile fanteziei și atingeți cerul cu parfumul apei de toaletă pentru femei Thierry Mugler Angel. Parfumul ceresc, care vă poate aduce înapoi în copilărie într-o secundă, a fost lansat în 1993, dar totuși poate ataca simțurile femeilor și bărbaților și lasă o impresie de neuitat. Nu degeaba este înger numele parfumului, de la primele acorduri veți găsi că acest parfum, bazat pe acorduri de fructe suculente, tonuri de flori și note gourmet, este cu adevărat angelic. Parfumul este înfășurat într-o sticlă în formă de stea într-o culoare albastru deschis.

Parfumuri oriental-gourmet

Un concert neconvențional parfumat se deschide cu o combinație de bergamotă proaspăt, mandarine, pepene galben exotic, iasomie, scorțișoară, nucă de cocos și bomboane de bumbac dulce. În centrul apei de toaletă se amestecă acorduri suculente de fructe și note florale delicate. Piersica dulce, fructe de pădure, caise, mure si prune se combină cu aroma de iasomie, orhidee și trandafir. Prin inima curge miere de aur, care conferă o aromă dulce. Şi concluzia? Este dominat de acorduri dulci sub forma unui trio de ciocolată, caramel și vanilie. Aceste tonuri sunt completate de chihlimbar însorit, patchouli, tonka și mosc senzual.

Frumusețea ta angelică nu merită mai puțin parfum angelic. Promovați-vă zilele cu parfumul apei de toaletă pentru femei Thierry Mugler Angel.

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: