Obține gelul de duș Gabriella Salvete la comenzile de produse de corp de peste 29 de Lei!

Thierry Mugler Innocent Apă de parfum pentru femei

Etichetă: Apă de parfum

Descrierea produsului

Thierry Mugler Innocent Apa parfumată într-o sticlă de albastru deschis este un parfum dulce de fructe cu o doză bună de bomboane de ciocolată. Acesta va face apel la femeile temperamentale încrezătoare în sine care doresc să se bucure de ceva zilnic. Puteți să o luați oriunde: să lucrați, la o petrecere sau să o acoperiți după o performanță sportivă sau în vacanță. Subliniați întotdeauna eleganța și carisma naturală**. Thierry Mugler Innocent parfum a fost pe piață din 1998 și a fost creat de parfumierul Laurent Bruyere.

Despre cuvântul sunt praline și coacăze negre

Thierry Mugler Innocent Parfumul pentru femei deschide energia citricelor de mandarină și bergamotă, la care se adaugă fructe de padure negre și roșii în inimă. Practic, ambră, mosc alb şi tentaţie de praline tentantă. Secretul puterii și atractivității parfumului nevinovat pentru gurmanzi este armonia dominantă a ciocolatei umplute și a coacăzului negru.

Thierry Mugler, creatorul parfumurilor gourmet

Designerul francez de modă Thierry Mugler a introdus primul său parfum Angel în 1992. Acesta combină note de praline, ciocolată și patchouli, dând naștere unui nou stil gourmet de parfumuri. Parfumul pentru femei Angel a urmat parfumul la fel de reușit Angel Men. O altă lucrare de succes a fost parfumul Thierry Mugler Alien cu note de caramel, cafea, vanilie, patchouli și miere. De asemenea, Thierry Mugler Innocent Apa parfumată este o aromă picantă excelentă de stil gourmet.

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: