Thierry Mugler Womanity Apă de parfum pentru femei

Etichetă: Apă de parfum
2x

Descrierea produsului

Parfumul pentru femei Thierry Mugler Womanity este chintesența feminității. Womanity este pentru femei libere, curajoase și pasionale. Reprezintă toate fațetele femeilor din lume și poate fi purtat tot anul, ziua sau seara. Faimosii parfumeri Fabrice Pellegrin și Karine Dubreuil au dorit să creeze un parfum care să reflecte senzualitatea și fațetele nenumărate ale feminității. Scânteia, puritatea și intensitatea parfumului sunt dezvăluite abia după o clipă și nu lasă pe nimeni indiferent.

Womanity, un parfum lemnos dulce și savuros

Parfumul Thierry Mugler Womanity se deschide cu note de smochine verzi și proaspete. În inimă, parfumul Womanity relevă o notă de caviar ușor sărată și animală. Se termină pe un fundal plin de lemn și frunze de smochin. Clientele noastre își doresc satisfacție. Pauline a scris: „Womanity este un parfum irezistibil și feminin și este o plăcere să auzi, de multe ori de la străini, că mirosi bine și că este excelent.

Ce înseamnă Womanity?

După o serie de parfumuri de succes, inclusiv legendarul parfum Angel, Thierry Mugler a lansat în 2010 un nou parfum numit Womanity care sărbătorește feminitatea. Cuvântul cheie este femeie, umanitate și oraș (femeie, umanitate, oraș). Descoperă apa de parfum Thierry Mugler Womanity, care reflectă nenumăratele fațete ale feminității contemporane. Femeia subliniază intimitatea, forța, tandrețea, independența și creativitatea femeilor. Sticla de totem cu motive gravate este o lucrare a sculptorului și dezvăluie un parfum roz.

Rating 5.0

(evaluat de 2x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 2x recenzii

Review 2x


Ramona

Are un morps puternic si fresh

  • Miroase superb
Maria

Este un miros dulce-Sărat

  • Este un parfum foarte persistent . Un miros care te duce cu gândul la vacanța și la plajele însorite .
  • -

Adăugați review și ajuta pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: