Tommy Hilfiger Freedom Apă de toaletă pentru bărbați

Descrierea produsului

Va place aerul proaspăt al mării care promite libertate absolută? Încercați parfumul Tommy Hilfiger Freedom lansat în 2012. Parfumul Freedom este conceput pentru un bărbat care apreciază viața în toată frumusețea sa, cu toate posibilitățile sale. El se bucură de libertatea sa și este deschis către necunoscutul care se oferă acestuia. Parfumul Freedom reprezintă caracterul, farmecul și stilul asociate cu sportul nautic caracteristic mărcii Tommy Hilfiger .

Ca o adiere rece, parfumul Freedom se deschide cu note verzi de frunze, asociate cu violet și busuioc, rafinate de salvie aromatică și ienupăr. Inima oferă note de piper alb picant și ghimbir care sunt înmuiate de floarea de portocal. În fundal, întregul este însoțit de lemn de drift sărat, vetiver și lemn de santal.

Ești un lider, un bărbat convingător, care este sigur că va face alegerea corectă? Pariați pe acest parfum proaspăt și aromat care vă va completa stilul. Cu Tommy Hilfiger Freedom ™ Eau de Toilette, care vă oferă o senzație de curățenie și prospețime, veți fi gata să faceți față zilelor călduroase de vară.

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: