Yankee Candle Elevation Collection Citrus Grove Lumânări parfumate 552 g unisex

          
În stoc   |  (ID: 126865)
121,10 LEI
Livrare:

Descrierea produsului

Astăzi, poți găsi lumânările Yankee Candle în milioane de case din întreaga lume. Oamenii le iubesc pentru durata îndelungată de ardere, parfumul unic și designul iconic . Creează-ți acasă atmosfera preferată cu arome de citrice, lemn, flori, sărbători sau alte lumânări speciale și alte parfumuri Yankee Candle.

Yankee Candle: Pasiune pentru parfumuri

Yankee Candle a sărbătorit recent cea de-a 50-a aniversare, iar fabrica produce în prezent aproximativ 75 de milioane de lumânări pe an. Din acest punct de vedere, sună incredibil că a existat o coincidență la originea lumânărilor parfumate Yankee Candle. Mike Kittredge, în vârstă de 16 ani, fondatorul brandului, a făcut prima lumânare din lumânări vechi de ceară, ca și cadou de Crăciun pentru mama sa. Lumânările făcute în casă în propria bucătărie au câștigat rapid popularitate, iar după câțiva ani, Mike a putut să se mute, să angajeze ajutoare și, mai târziu, să construiască un magazin și o fabrică imensă în apropierea South Deerfield, unde lumânările Yankee Candle sunt încă fabricate astăzi. Bucurați-vă de magia lumânării Yankee!

Cum arde Lumânarea Yankee?

Când folosești corect lumânările, poți aștepta cu nerăbdare un parfum fermecător și o atmosferă plăcută în toată casa sau apartamentul tău. Cum să procedezi? Înainte de a aprinde lumânarea pentru prima dată, scurtați fitilul la 3 - 5 mm și tăiați-l la această lungime înainte de fiecare aprindere. Pentru a evita așa-numitul tunel de ceară și pentru ca lumânarea să ardă uniform, lăsați întotdeauna ceara să se dizolve până la marginea lumânării sau paharului . Datorită acestui fapt, veți obține cel mai intens parfum. Lăsați lumânarea aprinsă timp de maxim 4 ore și lăsați ceară să se răcească complet înainte de fiecare aprindere. Fiecare lumânare Yankee arde cu o intensitate diferită. Lumânările albe și florale ard cel mai repede, de obicei au mirosul cel mai puțîn intens. Parfumurile fructate și festive sunt mai puternice, așteaptă-te la cea mai mare intensitate la cele cu ingrediente de tip Alimente și Condimente. În același timp, acestea pot arde cel mai mult timp.

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: