Yves Saint Laurent Black Opium Intense Apă de parfum pentru femei 90 ml

Nu este în stoc   |  (ID: 89929)
495,25 LEI
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Yves Saint Laurent Black Opium Intense Apa parfumată surprinde o femeie curajoasă și independentă ale cărei dorințe nu pot fi frustrate. Ea este atrasă de viața de noapte aventurosă, mai intensă și tentantă în comparație cu ziua... Experimentați-vă pe deplin cu parfumul negru Opium Intense! Veți aprecia, de asemenea, ambalajul său seducător: sticla atractivă de albastru închis strălucește prin interior lichid albastru de amestec parfumat pe bază de absint și cafea**. Cu această apă parfumată veți impresiona cu siguranță.

Multe nume sonore

Parfumul pentru femei Black Opium Intense deschide absint și mure California. Adăugați încet note bogate de cafea, flori de portocal și sambac iasomie. Armonia parfumată are ca rezultat bazele de vanilie, lemn dulce și lemn de santal. Lucrarea a fost creată de patru parfumieri experimentați: Nathalie Lorson, Olivier Cresp, Marie Salamagne și Honorine Blanc. Zoë Kravitz (1988), actriță americană, cântăreață și model, a devenit fața campaniei. Presley Gerber (1999), fiul supermodelului Cindy Crawford, apare și el.

Cu absint intoxicant

Apa parfumatăOpium negru Intense inspiră absint — distilat pe bază de plante cu o proporție mare de alcool, aproximativ 50 -80%. Baza absintului, inspirația preferată a boemilor, mai ales la începutul secolului al XIX-lea și al XX-lea, este așa-numita „Sfânta Treime” de plante medicinale: pelin (Artemisia absinthium), anason (Pimpinella anason) și fenicul comun (Foeniculum vulgare). Încercați o versiune mai puternică a parfumului negru Opium!

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x review

Review 1x

Recenzie client - Compari.ro

curiozitatea

  • parfumul puternic
  • persistenta
Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest