Boucheron Boucheron Pour Homme Apă de parfum pentru bărbați 100 ml

În stoc   |  (ID: 11808)
152,90 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Un parfum care nu-ţi va da pace? Îi ştim numele. Deschide ușa lumii un parfum plin de lux și eleganță. Un parfum care vă va depăși toate așteptările. Seria Boucheron Boucheron Pour Homme are un potențial imens, depinde de dvs. să îl dezvăluiți.

Un parfum senzual pentru bărbați

Seria Boucheron Pour Homme oferă ape de toaletă, ape de parfum, geluri de duș și ediții limitate care vă vor încânta cu compoziția sa de parfumuri. Parfumul seriei Boucheron Boucheron Pour Homme? La primul impuls, veți simți note de lavandă, verbena, busuioc și bergamot, care se amestecă cu note de citrice răcoritoare, conduse de lămâie, mandarină și portocală. În inima parfumului veți descoperi tonurile florale. Veți fi atrași de mirosul de iasomie, iris, garoafă, ylang-ylang, trandafir și lăcrămioare, iar baza seriei de parfumuri Boucheron Pour Homme este alcătuită din tonuri lemnoase care îi conferă senzualitate. Simţi? Acesta este moscul în combinație cu benzoină, vetiver, boabe de tonka, lemn de santal și chihlimbar. Treziți-vă simțurile cu seria Boucheron Pour Homme**.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 3.5

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x review

Review 1x

Dan
Recenzie client - Parfimo.ro

Recomand pentru zi, servici, etc. Parfum placut, discret, tine mult si nimeni nu va întoarce capul dupa dvs, vrajit de miros.

  • Nota de prospetime, persistenta, ambalajul.
  • Desi fin, nu este totusi parfumul insiduos la care ma asteptam iar mirosul este destul de comun, aduce pe fundal a apa dupa ras.
Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest