Filtrați setările
Gen Brand
Pret
-
Tip de produs
Volum
-
Cruelty free

Styling

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Styling

Cu coafura modernă pentru bărbați și femei, puteți crea cu ușurință o coafură voluminoasă care va ține toată ziua, seara și noaptea. Ai părul scurt? Aranjați-l cu un gel de întărire. Vrei o coafură masivă și fermă? Pe părul încă umed, aplicați un întăritor și creați coafura dorită. Apoi, fixați cu lac de păr, de exemplu, profesionistul extra puternic de la marca franceză L'Oréal. Datorită magazinului electronic puteți avea imediat ajutoare cosmetice la domiciliu, care până de curând au folosit numai în saloane de coafură selecționate.

De la geluri la lacuri și stil cu volum

În categoria Coafuri veți găsi geluri avansate, lacuri, întăritori și ceară pentru păr, produse pentru volum, strălucire, tratament termic și definirea și forma părului. Printre acestea veți găsi specialități cum ar fi guma de styling fibroasă sau spray sărat pentru aspectul părului de la plajă... Toate produsele de styling vă vor ajuta să faceți o coafură excelentă, să adăugați volum părului dvs. și strălucire, moliciune și control. Trebuie doar să găsiți ce vi se potrivește, ceea ce face sortarea online și feedback-ul clienților mai ușor.

Sfaturi privind coafura cu mărcile de renume

Coafura a fost popularizată în principal de mărcile Wella, Revlon Professional, L'Oréal, Kallos Cosmetics, Schwarzkopf și Tigi. Încercați, de exemplu, să fixați cu spray-ul pentru volumul părului Revlon ProYou Volume Bump Up. Se aplică înainte de tratamentul final al părului cu un uscător de păr și placă. Dacă părul dvs. este uscat, deteriorat și fără luciu, mergeți pe mâna popularului spray de păr Schwarzkopf Osis+ Sparkler. Și așa mai departe... împliniți-vă visul de a avea un păr frumos și bucurați-vă de privirile admirative ale celor din jur

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest