Filtrați setările
Gen
Categorie
Brand
Pret
-
Tip de produs
Volum
-
Natural
Cruelty free

Îngrijire picioare

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Îngrijire picioare

Produse cosmetice de îngrijire selecționate din categoria Îngrijirea picioarelor pentru picioare sănătoase și catifelate, acestea fiind una dintre cele mai stresate părți ale corpului pe tot parcursul anului. Cremele moderne de hidratare și regenerare, măștile și spray-urile pentru picioare sunt ușor de utilizat și nu veți mai fi niciodată chinuite de pielea uscată sau crăpată. Preparate speciale ce hrănesc chiar și pielea foarte deshidratată și aspră a picioarelor. Bonus: parfumul plăcut care iese din pantofi.

Recomandări pentru cremele pentru picioare

Cu cremele avansate pentru picioare, cum ar fi Ziaja sau Dermacol, vă puteți bucura permanent de picioare catifelate. În plus față de cremele pentru picioare, puteți cumpăra șosete hidratante sau măști pentru picioare de la marca britanică foarte rentabilă Xpel. Despre cel cu ulei de argan, utilizatorii au spus: „Picioarele mele sunt ca după o vizită la o pedichiură”. „Sunt ca de copil! „ Este suficient să vă dedicați îngrijirii cu cosmeticele pentru picioare câteva minute pe zi, doar îndrăzniți.

Spray-uri preferate pentru picioare

Adidas Foot Protect - un spray dovedit pentru picioare pentru bărbați. Previne mirosurile și formarea mucegaiului, este folosit în activități sportive și de zi cu zi. „Am încercat o grămadă de spray-uri și nu am fost mulțumit. Doar aici am găsit cel mai bun și, paradoxal, cel mai ieftin spray de pantofi „ a spus dl Martin în recenzia sa. Alți utilizatori au scris: „Spray-ul este foarte eficient împotriva transpirației și mirosului picioarelor. Îl recomand tuturor.” „Absolut cel mai bun spray de picioare de pe piață! „

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest