Livrare gratuită peste 79 de LEI la comenzi din L´Oréal Paris, Mixa, Garnier sau Maybelline.

Filtrați setările
Gen
Brand
Pret
-
Tip de produs
Volum
-
Natural
Rezistent la apa
Cruelty free

Ochi

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Ochi

Evidențierea ochilor este cheia în machiajul de zi cu zi. Datorită ochilor sexy, veți atrage imediat atenția asupra dumneavoastră. Cosmetice de machiaj pentru ochi de la cele mai renumite mărci autohtone și din lume vă așteaptă. Avem în stoc rimel, fard de ochi, tușuri și creioane pentru ochi! Și împreună cu ele, baze eficiente de machiaj pentru fard de ochi și rimel, gene artificiale, precum și cosmetice care îngrijesc genele și sprâncenele.

Opțiuni pentru cosmetice pentru machiaj pentru ochi

Cu ajutorul machiajului îmbunătățit în mod constant, puteți avea ochi irezistibili într-un moment. Rimelul contemporan poate fi voluminos, să alungească, să modeleze, să hrănească și să reziste la apă. Un rimel bun vă va oferi cu adevărat gene frumoase, impresionante separate și durabilitate pe tot parcursul zilei, fără a murdări și a cădea. Utilizatorii exigenți vor primi cu siguranță seturi generoase de farduri de ochi, cu care să poată scrie literalmente. Pentru a dura ore lungi, aplicați o bază specială pe pleoape înainte de machiaj. Cu puțin exercițiu puteți, de asemenea, să stăpâniți tușul lichid, care vă evidențiază privirea într-un mod cu adevărat dramatic. Sau încercați un marker creion, ideal pentru începători. Nu uitați de gelul hrănitor, crema sau balsamul pentru gene și sprâncene, care trebuie aplicat în mod regulat conform instrucțiunilor.

Alegeți dintr-o gamă largă de culori și tipuri

Mărcile populare de cosmetice pentru machiaj pentru ochi includ Max Factor, Rimmel London, Gabriella Salvete, Maybelline, Makeup Revolution London, L´Oréal Paris, Bourjois Paris, Lancome, Guerlain sau Astor. Puteți alege dintr-o gamă largă de culori și tipuri de produse cosmetice pentru machiaj pentru ochi, pentru a obține cu siguranță un machiaj TOP pentru fiecare ocazie.

Transport:
Plată:
Certificate: