Filtrați setările
Natural
Gen Brand
Pret
-
Tip de produs
Volum
-
Vârsta pielii
Factor de protecție solară SPF
Cruelty free

Îngrijire ochi

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Îngrijire ochi

Ochii cu aspect proaspăt luminează și întineresc întreaga față. Cu toate acestea, pielea din jurul ochilor este foarte subțire și sensibilă, prin urmare necesită preparate speciale. De la aproximativ 20 de ani. Îngrijirea cosmetică pentru zona ochilor hidratează, reduce cearcănele și pungile de sub ochi, îndepărtează liniile fine și calmează ochii umflați și obosiți. Alegeți din gama noastră largă de produse ideale!

Creme pentru ochi

Ridurile din jurul ochilor sunt cel mai bine prevenite prin utilizarea consecventă a cremei de ochi. Şi banii nu trebuie să fie o problemă. Pentru cea mai bine vândută cremă anti-rid Ziaja Eye Cream Parsley veți plăti doar câteva zeci de lei, în timp ce vă asigurați zilnic pielea cu provitamina B5, vitaminele A, E și ulei valoros din frunze de pătrunjel. Cremele de ochi renumite sunt produse și de mărcile NUXE, PAYOT sau Dermacol. Încercați, de exemplu, remodelarea ochilor și a buzelor cu crema Dermacol Hyaluron Terapie 3D Eye & Lip Cream, o alternativă la injecțiile cu acid hialuronic și bucurați-vă de un efect instantaneu. Aplicați crema de ochi seara și dimineața sub ochi și pleoape, apoi apăsați ușor cu vârfurile degetelor (mai moi) în piele.

Geluri pentru ochi

O altă variantă o constituie gelurile de ochi non-iritante, care rezolvă problemele specifice în acest domeniu. Puteți opta pentru geluri pentru ochi sensibili, împotriva cearcănelor, geluri hidratante sau anti-rid pentru ochi. Printre cele mai bune branduri de geluri pentru ochi sunt PAYOT, Dermacol, Clarins și Lancôme, cu produse despre care doamna Marie a spus: „Eu folosesc în mod regulat, pentru mine e super! „ Și despre asta e vorba — zona ochilor pur și simplu nu se poate întreține fără îngrijire regulată...

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest