Filtrați setările
Natural
Gen Brand
Pret
-
Tip de produs
Volum
-
Cruelty free

Demachiere și curățare ten

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Demachiere și curățare ten

Curățarea pielii este un ritual de bază al îngrijirii zilnice, direct legată de sănătate. Produsele de curățare a pielii nu numai că ușurează pielea de murdărie, ci ajută și la prevenirea apariției coșurilor enervante, a punctelor negre inestetice și a ridurilor profunde. Cosmeticele moderne de curățare oferă în mod direct substanțe nutritive și lasă imediat pielea proaspătă, radiantă. Simplificați aplicarea produselor cosmetice de curățare: dimineața și seara, utilizați produsul de îndepărtare a machiajului selectat, continuați cu loțiune și o dată pe săptămână efectuați un peeling.

Tipuri de produse de curățare a pielii

Gama de produse de curățare a pielii include peelinguri, geluri de curățare, creme, loțiuni, săpunuri, apă, spume și apă micelară. Femeile, bărbaţii şi copiii pot alege dintre acestea. Există, de asemenea, produse pentru curățarea pielii sensibile, iritate, deshidratate, înroșite sau obosite. Doar filtrați-le din bara situată în partea stângă a acestor pagini. De asemenea, puteți sorta după mărci sau categorii.

Cosmeticele preferate de curățare ale clienților

Printre cele mai solicitate produse cosmetice de curățare în magazinul nostru electronic se numără apa micelară BIODERMA Sensibio, gelul de curățare BIODERMA Sébium pentru piele combinată și produse ale mărcilor XPEL sau Ziaja. Printre favoritele clienților se bucură și laptele de curățare Lancôme Galatéis Douceur. Într-o recenzie se spune: „Cel mai bun produs de îndepărtare a machiajului din lume, face fața frumoasă, genele, buzele, totul. Parfum foarte plăcut, vă recomand! „ Comentariile excelente sunt, de asemenea, obținute de Hydro Bio Reserve Gel Cleanser High Moisture de la Frais Monde, care utilizează ingrediente naturale mediteraneene. Doamna Alena spune despre el: „Nu mai vreau altul, este mare, curăță bine, este delicat și economic. Reîmprospătează. Aştept cu nerăbdare să-l folosesc în fiecare zi. Doar un pic si miroase atât de frumos. „ Te inspiri singur?

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest