Filtrați setările
Gen Brand
Pret
-
Tip de produs
Volum
-
Natural
Cruelty free

Îngrijire mâini

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Îngrijire mâini

Alegeți împreună parfumuri și loțiuni și, de asemenea, îngrijirea modernă a mâinilor cu cosmetice. Este singurul mod în care mâinile tale vor deveni cea mai bună carte de vizită, așa cum ar trebui să fie. Nu vă mai ascundeți pielea uscată și aspră atunci când dați mâna. Preparatele speciale de astăzi regenerează și netezesc pielea delicată a mâinilor practic și rapid. Lăsați-vă răsfățate...

Creme de mâini

Categoriile de bază sunt hidratante și hrănitoare, creme de mâini pline de ingrediente delicate, din care pot alege persoanele cu piele sensibilă, predispuse la eczeme sau pete pigmentare. Creme care au grijă de mâini, unghii și cuticule. Cremele de zi lejere, plasate pe site-uri strategice, pot fi folosite de mai multe ori pe zi, cremele de mâini mai dense sunt ideale pentru noapte. Prin combinarea lor inteligentă veți avea permanent o piele a mâinilor frumoasă, bine îngrijită și plăcut parfumată. Cremele de mâini cele mai dorite sunt produse de mărcile L'Occitane, Kallos Cosmetics, Ziaja, Xpel, Nuxe, Dove, Mixa, Nivea sau Dermacol. Există, de asemenea, balsamuri de mâini mai concentrate și mai grase pe piață, care vă vor proteja de soare, îngheț, precum și de agresiunea detergenților.

Mănuși hidratante

Pielea extrem de delicată a mâinilor este, de asemenea, ajutată de mănușile hidratante care se aplică pe mâinile uscate și curate și se lasă timp de 15 până la 20 de minute. Mâinile aspre și crăpate se regenerează excelent, de exemplu, cu mănușile de hidratare Kocostar Hand Moisture Pack, îmbogățite cu papaya, mango, nucă de cocos și unt de shea. Bucurați-vă de mâini moi și catifelate timp de 24 de ore cu ajutorul cosmeticelor avansate!

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest