Filtrați setările
Gen Brand
Pret
-
Tip de produs
Volum
-
Natural
Cruelty free

Îngrijire buze

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Îngrijire buze

Buzele sunt o parte distinctivă a feței și întotdeauna atrag atenția. Cum să obțineți buze frumoase gata de a fi sărutate? Este suficient să folosiți zilnic produse avansate de îngrijire a buzelor și vă puteți bucura de o piele moale, hidratată, fără crăpături și linii distinctive. Buzele au nevoie de îngrijire mai ales atunci când sunt expuse la temperaturi ridicate sau scăzute și radiații UV dăunătoare. Obțineți și mențineți buzele catifelate netede cu produsele noastre de îngrijire a buzelor!

Balsamuri pentru buze

Este necesar să curățați mai întâi buzele, fie cu un șervețel de machiaj, fie cu un lapte de curățare. În etapa următoare, utilizați un peeling blând, care netezește perfect pielea buzelor. După peeling, aplicați întotdeauna un balsam de buze hrănitor sau hidratant. Dacă ieșiți afară, asigurați-vă că alegeți un balsam cu un factor de protecție. Balsamurile pentru buze sunt disponibile sub formă de batoane, tuburi mici sau cutii rotunde**, pe care le puteți purta cu dvs. tot timpul.

Creme de buze

Cremele de buze funcționează similar cu balsamurile pentru buze, dar consistența lor este potrivită pentru mai mulți utilizatori. Crema specială vă va lubrifia perfect buzele, le va hrăni și regenera. Veți evita formarea de fisuri sau chiar răni mici și riduri fine în jurul buzelor. Cremele de buze sunt în cea mai mare parte în format de 15 ml cu aplicator, astfel încât să le puteți aplica exact acolo unde aveți nevoie de ele. Aruncați-le în poșetă, tratați buzele uscate de soare în timpul verii și înghețate în timpul iernii. Cremele de buze dovedite sunt produse de mărcile Orlane, Talika, Guerlain sau Chanel.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest