Filtrați setările
Gen Brand
Pret
-
Tip de produs
Volum
-
Natural
Cruelty free

Cremă și gel de față

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Cremă și gel de față

Îngrijirea zilnică a pielii este unul dintre ritualurile cosmetice dovedite, fără de care majoritatea femeilor nu își mai pot imagina viața. Utilizarea cremelor și gelurilor pentru piele de zi și de noapte asigură un aspect sănătos și tineresc al pielii, previne apariția liniilor fine și a ridurilor și întârzie simptomele îmbătrânirii pielii. Gelurile și cremele de față contribuie la vitalitatea generală a pielii.

Creme și geluri pentru față de zi și noapte

Hidratarea pe termen lung și nutriția intensă conferă fermitate pielii și catifelarea dorită. Cremele și gelurile zilnice vor pregăti pielea pentru aplicarea machiajului și o vor proteja de influențele externe cu care se va confrunta în timpul zilei. Cremele de noapte, la rândul lor, ajută regenerarea pielii pe timp de noapte. Combinând crema de zi și de noapte, obțineți pielea perfectă.

Alegeți o cremă sau un gel pentru tipul vostru de piele

Mărci de renume mondial, cum ar fi L'Oréal Paris, Clinique și Payot, oferă o gamă completă de îngrijire a pielii de diferite tipuri. Alegeți dintre creme și geluri pentru piele uscată, sensibilă, normală, mixtă și grasă. Există preparate anti-pigmentare și creme și geluri cu un factor de protecție UV care va vor proteja pielea de lumina soarelui. Aplicați cremă sau gelul pentru a curăța și demachia pielea, aplicați serul pentru îngrijire suplimentară înaintea cremelor de zi sau noapte.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest