Filtrați setările
Natural
Rezistent la apă
Cruelty free
Gen
Brand
Pret
-
Tip de produs
Volum
-

Sprâncene

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Sprâncene

Sprâncenele sunt adesea neglijate, dar acest lucru este un mare păcat, deoarece pot accentua frumusețea ochilor și a întregii fețe. Există o serie de ajutoare la îndemână cu care veți putea aduce sprâncenele la forma, culoarea și vitalitatea dorită. Cu sprâncene frumos îngrijite, veți arăta mai tânără și mai strălucitoare!

Cosmetice de machiaj ingenioase pentru sprâncene

Cosmeticele de machiaj pentru sprâncene includ creioane pentru sprâncene, seturi de sprâncene și palete, rimel pentru sprâncene și gene. Dacă doriți să aveți totul pentru frumusețea sprâncenelor la îndemână, concentrați-vă pe un set sau o paletă completă. Paletele conțin, de obicei, farduri sau pulbere pentru sprâncene, inclusiv aplicator, pensete și alte unelte. Nu uitați de gelul special hrănitor, crema sau balsamul care vă va menține sprâncenele în forma corespunzătoare, va promova creșterea și va preveni căderea.

Sfaturi privind cosmeticele de îngrijire a sprâncenelor

Baza este reprezentată de creioane în mai multe nuanțe, care sunt folosite pentru a evidenția sprâncenele și a acoperi părțile lipsă. Cele mai solicitate sunt creioanele pentru sprâncene de la Rimmel London, BOURJOIS Paris, Dermacol sau Max Factor. Unul dintre cele mai bine cotate seturi de sprâncene este produs de marca Makeup Revolution London. E-shop oferă, de asemenea, rimelul pentru sprâncene London Brow This Way Brow Styling Gel, a cărui compoziție cu ulei de argan hrănește și protejează pielea sensibilă din jurul ochilor. Produsele vedetă în îngrijirea genelor și sprâncenelor sunt mărcile Talika, Refectocil și RevitaLash.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest