Filtrați setările
Gen Brand
Pret
-
Tip de produs
Volum
-
Natural
Uz profesional
Cruelty free

Tratament de păr

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Tratament de păr

Ești deranjată de vârfurile despicate, fragilitate sau firele de păr uscate? Uneori, există o perioadă în care îngrijirea periodică cu un balsam sau mască de păr nu este suficientă. Atunci este timpul să vă răsfățați părul cu un ser intens. O doză suplimentară de nutriție și hidratare transformă instantaneu părul obosit dincolo de așteptări!

Ser de păr pentru toate tipurile de păr

Alegeți serul în funcție de tipul de păr sau de efectele acestuia de care are nevoie cel mai mult părul dvs. acum. Cele mai populare produse sunt cele pentru regenerare, întărire și hidratare, unele dintre ele concentrându-se direct pe ajutarea vârfurilor despicate, altele facilitează pieptănarea părului. Bărbații și femeile caută adesea seruri împotriva căderii părului , precum și produse pentru volum, strălucire, netezirea părului și intensificarea culorii. Ce ser de păr alegeți?

Cum folosesc serul pentru păr?

Când utilizați ser pentru păr, urmați întotdeauna instrucțiunile de pe produs. În timp ce unele produse sunt aplicate numai pe lungimea părului și nu se clătesc, altele trebuie aplicate direct pe scalp și se clătesc bine după câteva minute. Unele seruri de păr funcționează cel mai bine atunci când sunt folosite în mod regulat, altele se aplică mai rar. De exemplu, când ești pe cale să mergi la un eveniment important și vrei o coafură absolut perfectă.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest