Filtrați setările
Gen Brand
Pret
-
Tip de produs
Volum
-
Natural
Rezistent la apă
Cruelty free

Față

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Față

Alegeți online o fixare confortabilă avansată pentru față care stă la baza machiajului perfect. Baza de machiaj netezește pielea și o pregătește pentru aplicarea machiajului, care datorită acesteia are o durată mai lungă. Imperfecțiunile pielii vor fi acoperite sau corectate. În cele din urmă, finisați întreaga lucrare folosind o pulbere liberă sau compactă. Aspectul sănătos al pielii va fi dat de fardul de obraz. Și în vremurile grăbite de astăzi, cremele BB și CC, combinând beneficiile cremei de piele și machiajului, devin din ce în ce mai căutate.

Opțiuni pentru cosmetice pentru machiaj pentru față

În gama de produse de machiaj pentru față avem pudre, fonduri de ten, baze sub machiaj, iluminatoare, farduri de obraz, corectoare, creme BB și bronzere. Adică tot ceea ce uniformizează, luminează și protejează fața. Puteți filtra sortimentele după categorii, mărci, gamă de prețuri, tip de produs și SPF (grad de protecție solară).

Cineva vă va dărui un chip ca doi trandafiri

În zona de cosmetice pentru machiaj pentru față, se remarcă Gabriella Salvete, Max Factor, Rimmel London, BOURJOIS Paris sau Dermacol. Marca Clinique, în special fondul de ten lichid cu acoperire medie spre mare Superbalanced Make Up este foarte apreciat. Acest asistent la îndemână echilibrează tonul de culoare al pielii, o hidratează perfect și, datorită ingredientelor active speciale, absoarbe sebumul în locurile în care este necesar. Oferă pielii un aspect mat și luminos, care rămâne neschimbat pentru o lungă perioadă de timp. El este lăudat în special de doamnele cu piele grasă sau mixtă. Evaluare excelentă are, de asemenea, și BB Estée Lauder DayWear BB Cream SPF35.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest