Filtrați setările
Gen
Brand
Pret
-
Tip de produs
Volum
-
Natural
Cruelty free

Îngrijire barbă

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Îngrijire barbă

Bărbieritul a fost anterior o necesitate socială, dar în ultimii ani tot mai mulți bărbați preferă barba de diferite lungimi, mustață și (sau) barbă. Simbolul perfect al masculinității, expresia personală a libertății și independenței și o tendința foarte la modă din ultimii ani, barba merită totuși o îngrijire regulată.

De ce ai nevoie de barbă?

O barbă necesită pur și simplu întreținere din când în când. Este la fel ca și cu părul pe care îl spălați, pieptănați, tăiați și aranjați în fiecare zi. O barbă perfectă nu crește în forma dorită de la sine și barba neascultătoare nu se îmblânzește. Dacă nu o spălați și nu o pieptănați în mod regulat, ar putea începe să devină respingătoare pentru cei din jur și să aibă un miros neplăcut. Deci, care ar trebui să fie îngrijirea corespunzătoare a bărbii?

Îngrijire simplă pentru barbă în 3 pași

Spălarea bărbii - Piatra de temelie a oricărei rutine de îngrijire pentru barbă este spălarea regulată cu un șampon special. Faceți la fel cum faceți cu părul. Umeziți-vă barba, șamponați și clătiți bine.

Nutriție pentru barbă - fie că folosiți balsam sau un ulei de barbă, scopul ambelor este de a înmuia, hrăni și hidrata barba. Nutrienții necesari vor ajuta la creșterea sănătoasă a bărbii și la facilitarea aranjării acesteia.

Tratamentul pentru barbă - Îngrijirea bărbii necesită tratament final. Îngrijiți regulat barba cu o perie de barbă și folosiți ceară pentru a o aduce la forma dorită. Verificați rezultatul în oglindă și ieșiți cu barba perfectă pentru a cuceri lumea!

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest